TERMIN NIJE MOGAO DA BUDE BOLJI: Novak Đoković saznao kada igra četvrtfinale

Novosti online

29. 09. 2022. u 22:03

NOVAK Đoković je odlično odigrao prvi meč na ovogodišnjem ATP turniru u Tel Avivu, a već u četvrtak na programu je i njegov novi nastup.

ТЕРМИН НИЈЕ МОГАО ДА БУДЕ БОЉИ: Новак Ђоковић сазнао када игра четвртфинале

FOTO: Tanjug/AP

Podseitmo, Novak Đoković je kao prvi nosilac bio slobodan u uvodnom kolu pojedinačnog nadmetanja, a u drugom je Nole savladao Pabla Anduhara, i to uz antologijski, 25-minutni gem na početku drugog seta.

Time se srpski as plasirao u četvrtfinale, naredni rival biće njegov najbolji saradnik u "belom sportu", Vasek Pospišil - protiv kog ima savršen učinak.

A savršen je i termin za Noleta.

Naime, imajući u vidu da je igrao u večernjim satima u sredu, postojala je bojazan da će Novak morati na teren posle izuzetno kratkog odmora.

Međutim organizatori su njegov meč sa Pospišilom stavili kao poslednji u četvrtak, što znači da će Đoković na teren ponovo u kasnim popodnevnim satima.

Kada će to tačno biti, teško je sa preciznošću reći, ali je sigurno da Nole i njegov kanadski rival izlaze četvrti po redu, pa kako program počinje u 10 časova po srednjeevropskom vremenu, oko četiri po podne, ili malo kasnije, trebalo bi da počne i njihov duel.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

ODRŽIVI TURIZAM: Put ka harmoniji između čoveka i prirode