ŠPANIJA BRUJI O RAFINOJ PREVARI: Nadal varao Ćisku sa popularnom pevačicom (FOTO)

Novosti online

29. 08. 2022. u 09:43

Rafael Nadal ovih dana uživa u jednom od najlepših perioda svoje karijere i života – rekorder je po broju osvojenih grend slemova (sa čak 22!), a njegova supruga Marija Franciska Pereljo, poznatija kao Ćiska, u drugom je stanju.

ШПАНИЈА БРУЈИ О РАФИНОЈ ПРЕВАРИ: Надал варао Ћиску са популарном певачицом (ФОТО)

Foto: Profimedia

Španac je trenutno je u Njujorku, gde se priprema za Ju-Es open, a tamo su ga dočekale neprijatne vesti iz Evrope: mediji bruje da je svojevremeno prevario svoju dragu sa –Šakirom!

Kako tvrdi španski paparaco Džordi Martin, sve se dogodilo 2009. godine, kada su se Nadal i Šakira upoznali na snimanju njenog spota za pesmu Džipsi (Gypsy).

Ovaj spot poznat je po Šakirinom senzualnom plesu i očiglednoj hemiji između španskog sportiste i kolumbijske pevačice, a oni su se držali za ruke, grlili i na kraju je došlo i do poljupca.

Foto: Printskrin

 

Prema pisanju italijanskog lista Korijere dela sera, nije sve bilo samo scenario, već su Rafa Nadal i muzička zvezda imali "intenzivnu ljubavnu aferu".

Šakira je tih dana, kako se šuškalo, ljubila španskog pevača Alehandra Sanca, dok je Nadal bio već četiri godine u vezi sa Ćiskom.

Nije poznato koliko je ova afera trajala, a ono što je sigurno jeste da je Šakira sledeće godine, dok je snimala spot za pesmu Waka Waka u susret Svetskom prvenstvu u Africi, upoznala Đerara Pikea. Par je dobio dvoje dece i proveo zajedno 12 godina, a nedavno su saopštili da se rastaju.

Foto: Printskrin

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)