AMERIKANAC ŽESTOKO UDARIO NA JU-ES OPEN Sramotno, Novak Đoković se našao u problemu, a svi ćute

Novosti online

26. 08. 2022. u 12:32

PREDSTOJEĆI Ju-Es open proći će bez jednog od najboljih tenisera svih vremena Novaka Đokovića, a to nije nešto sa čime se svet lako pomirio.

АМЕРИКАНАЦ ЖЕСТОКО УДАРИО НА ЈУ-ЕС ОПЕН Срамотно, Новак Ђоковић се нашао у проблему, а сви ћуте

Foto: AP

Američki teniser Tenis Sandgren trenutno je 427. teniser sveta, a na društvenim mrežama stao je u odbranu Đokovića, isprozivavši Sjedinjene Američke Države.

- Ali kada, sada, CDC kaže da treba da tretiramo vakcinisane i nevakcinisane na isti način, ništa se ne pomera, ništa se ne menja... Mislio sam da će možda Ju-Es open i USTA iskoristiti ovu informaciju da se bore ili apeluju... Nisu ni pokušali! - napisao je Sandgren na društvenim mrežama i stao u odbranu Novaka Đokovića.

Nastavio je u istom ritmu.

- Smatram da je Međunarodna teniska komunikacija veliko bratstvo. Postoje jake veze u muškom krugu, ali iznenađujuće, čim se pojave ovakvi problemi, svi ćute. Ne znam zašto. To je tužno. Možda bi da su mnogi igrači govorili za Ju-Es open da se bore za Novaka, to napravilo razliku. Stvari mogu da se promene samo kada bi progovorili. Oni znaju šta se dešava. Sada ili misle da se njihov glas ne računa, ili da imaju veće šanse da pobede bez Novaka.

Američki teniser smatra da je borba jedino rešenje:

- Svuda smo se borili za izuzeće, da uvedemo mere koje omogućavaju održavanje turnira. Ali sada, odjednom, više se ne svađamo, jer nas nije briga. Po mom mišljenju, ne treba da se brinemo - izjavio je Tenis Sandgren.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri