OLGA Danilović, devojka koja je uvek plenila odličnim teniskim rezultatima još u najmlađim danima, koja je šarmom i neposrednošću delovala kao prototip nove zvezde srpskog sporta, već kao tinejdžerka na sopstvenim leđima nosi veliki teret i breme slavnih roditelja, što pojedinci u Srbiji izgleda ne praštaju.

Komentari (30)

Gojak

10.08.2022. 21:11

Navijači "stuba SrBstva", koji na tribini imaju čiča Dražu pored petokrake? Niste valjda očekivali da napišu nešto smisleno? Njihov usahli mozak samo to i može da smisli, tako da be čudi vređanje svega i svakoga ko ima bilo kakve veze sa Partizanom (što je potpuno razumljivo s obzirom na to kakvi kompleksi su im nabijeni u periodu do pre 10 godina). A, onda je bankomat krenuo nemilice da izbacuje novac pa su se osilili.

Goran

10.08.2022. 21:48

Zar je moguće? To su bolesnici kojima je potrebno psihijatrijsko lečenje. Gubitnici koji svoje neuspehe i komplekse leče na ovako sraman način.

Dragic Nebojsa

10.08.2022. 22:32

Olga ti si kraljica Samo glavu gore. Uz tebe smo. Ovi sto te vredaju nista nisu ostvarili u zivotu. Porodica Dragic ti zeli PUUUNO uspeha u zivotu. I zelimo da uskoro budes broj jedan. Uz tebe smo.

bilja

10.08.2022. 22:49

Da budemo iskreni ovo su izlivi ljubomore. A i Olga nije neki sportista. Istina je. Nasla se u tenisu iskljucivo zahvaljujuci ocu i parama. Ovoga kod nas ima svuda. Samo mamina i tatina deca u sportu, u svetu filma, pozorista i glume, itd itd. Najbolje bi joj bilo da zatvori taj instagram i da se posveti tenisu, ako je sportista. Interesuje me da li bi neko dete iz siromasne porodice doslo do ovde sa istim talentom.

Smuk

10.08.2022. 22:52

Olga mora da razmisli i ujedno se odvoji od nekih stvari. Opisaću ukratko jedno dešavanje na RG gde je odigrala dobro. Otišao sam sa porodicom na njen meč,malo nas je bilo na tom tribinama,uz nas bilo je teniskih fanova i 4 lika koji su odskakli svojim ne teniskim navijanjem,znao sam jednog od njih. Nakon meča van stadiona slikali smo se njom,jedan je stalno sr.o...mi nismo ciganske pi.ke,mi smo gospoda i druge gluposti koje su upropastili trenutak gde i sama Olga verovatno ne podržava te van teniske gluposti a njima je upravo njena majka dala karte za taj meč kao i za sledeći. Tako da na sledeći njen meč nisam hteo ni da idem a ona mora da se odvoji od svega toga i biće joj lakše,pa će ujedno i da se smanje ti suludi komentari. Pusti partizane jer za njih nema mesta u tenisu i gledaj svoju karijeru, imaš sve da budeš u vrhu.

Sloba

10.08.2022. 22:56

Svakom trecem stanovniku Srbije potrebna je pomoc psihijatra, dakle radi se o 33% stanovnistva. Kakva je situacija u zemlji najbolje se vidi na enstremnim primerima: Srbija je zemlja u kojoj su cvetali poslovi perverznih ubica Balivukove bande, koja je delovala u saradnji sa strukturama same policije. I NE ZABORAVIMO KO NAS JE DOVEO DO TAKVOG STANJA: SAD, koje su oduvek bile saveznik cetnika. A to sto su na kraju odabrali Titove prozapadne komuniste to je bio geopoliticki izbor: jer da su odabrali cetnike ne bi bilo moguce naneti veliku stetu SSSR-u.

Rade

10.08.2022. 23:12

Olgi Danilovic mogu reci svaka cast i samo napred. Ovi bezveznjakovici sto laprdaju ostace tu gde jesu a ni mentalno nece napredovati. AJMO OLGAAAAAAA...

Aco

10.08.2022. 23:46

Ima mnogo impotentnih danas u Srbiji koji nedostatak svoje muskostoi zele da nadoknadne inkognito na raznim forumima i socijalnim mrezama. Isfrustrirani i nezadovoljni svojim zivotom, iskaljuju se na drugima. Za ovakve postoji posebna policijska jedinica koja se bavi IT kriminalom i bulingom. Samo ih treba prijaviti i pohapsiti pa na tucanje kamena u nekom majdanu.

CAPAJ_SERBIA

11.08.2022. 00:05

Najgori navijaci na svetu su zvezdini navijaci.Sram da vas bude olosi jedni beskorisni.Ostavite Danilovicevu na miru.Olga pravi Srbi te vole.Neobracaj paznju na ostali slam.Zvezdini navijaci pokazuju koliki su nesrbi.

Brutal Deluxe

11.08.2022. 00:42

Ovaj i slični problemi se veoma lako rešavaju: pogasiš sve društvene mreže i ne obraćaš pažnju na komentate neostvarenih i neiživljenih idiota koji ih koriste.

Boris

11.08.2022. 00:46

Pravi Srbin nikada ruznu rec nece kazati za bilo kojeg Srbina nazalost malo nas je.Nikako ne mogu razumeti zasto neki Srbin ima potrebe vredjati drugog Srbina kao i npr.zasto bi Srbin danas imao potrebe letovati u Hrvatskoj eto od mene iskreno.

Karlo Veliki

11.08.2022. 01:54

Napadi na sve sto je u vezi JSD Partizan poceli su od dolska velikog navijaca, a sve ostalo je proces, koji je vec postao epidemija...... Zasto, mediji ili "neki navijaci" preko medija napadaju Olgu Danilovic, Milicu Dabovic, Radu Manojlovic,....ako su u pitanju osobe izrazito pristojnog ponasanja, a navijacice su ili sportistkinje Partizana?

Eto

11.08.2022. 02:25

Generalno dosta kukolja imamo u naordu. E upravo takav olos je naj glasniji u svim drustvenim sferama. Ako kao narod uspemo da se sa takvima izborimo. Na svim nivoima kao "civilizacija". I pocne da se cene dobri, posteni i razboriti ljudi. A olos bude skrajnut od strane samo drustva. Onda ce nam biti bolje za zivot u ovoj zemlji. Znaci kada olos prekine da bude na ceni i kada se misljenju takvog soja neulbude pridavalo na znacaju. Mnogo je bolesnog i sujetnog sveta u ovoj nasoj zemlji. Zato su mnogi i otisli odavde. Zbog loseg stanja u drustvu korupcije i nemorala na prvom mestu dovelo do toga da se raspadamo kao drustvo.

Blanki

11.08.2022. 07:04

Srbi su najcudniji narod, tudjine i neprijatelje cene i vole a svoje mrze. Nije bas da mrze, ali svoj kukavicluk su doveli do savrsenstva.

Draža

11.08.2022. 07:46

Другосрбијанци, како их квалификују, су озбиљно демонизовани људи препуни бесова.. Мржња коју шире их разара и чини да им стање временом буде све горе, не само њихово већ и њихове породице и околине уопште.. Ширитељи мржње мрзе живот..

Mina

11.08.2022. 07:54

Samo napred mala! Glavu gore! Znam da nije lako. Najteže je biti svoj. Hvala ti što se za nas čuje po belom svetu. Samo radi i tu su rezultati. A prostog sveta je uvek bilo i biće.

Milić

11.08.2022. 15:05

Drago dete znam da te pogađa pogan jezik ovih luzera, žalosno je što uopšte imaju priliku da dospeju u javnosti . Sramota me je što pripadaju ovom narodu ( doduše izrodu ) nažalost uvek ih je bilo da ni svoju majku ni sestru ne cene . Kamo sreće da cenzura postoji makar bi obim gluposti bio manje vidan.

Darko

11.08.2022. 19:05

Ovo pišu ljudi koji se nisu ostvarili niti u jednom segmentu svog života. To su paraziti i idioti kojima svi smetaju. Dete igraj tenis i uzivaj u životu, ovi idioti će pocrkati u svojoj mržnji.

Petar

11.08.2022. 19:54

Gospodjica Olga Danilovic je dobra lepo vaspitana devojka i dobra teniserka a sa vise treninga moze da bude medju prvih 20. Petru Martic je mogla da pobedi u nedavnom finalu. Samo napred Olgice.Tisi rodjena teniserka. I cuvaj se teske sudbine jedne gorde Busard kanadjanke. Srecno.

Slaven

12.08.2022. 08:27

Otpad i klosari , bezvredni idioti na mrezama nisu dostojni da njihovi komentari budu vrednovani. Propali moralno i promasenih zivota sta ce drugo.