NOVAK I UZ "BEŠTIJE": Nolemanija trese i Crnu Goru! Đoković je neverovatan, sve stiže! (FOTO)

Novosti online

17. 07. 2022. u 13:29

NOVAK Đoković trenutno uživa u čarima Kotora, a prosto je neverovatno koliko stiže da pokloni pažnju svakome, nakon svih iscrpljujućih obaveza koje su iza njega.

НОВАК И УЗ БЕШТИЈЕ: Нолеманија тресе и Црну Гору! Ђоковић је невероватан, све стиже! (ФОТО)

FOTO: Opstina Kotor

Naime, najbolji svetski teniser je svojim prisustvom pružio podršku "Beštijama", navijačima VPK Primorac i FK Bokelj, koji su u procesu organizacije proslave povodom stogodišnjice ova dva kluba.

Đoković je na poklon dobio dres od domaćina, a Beštije su pozvale najboljeg srpskog tenisera da prisustvom uveliča proslavu koja će se održati 28. jula na otvorenom bazenu, a 29. jula na stadionu FK Bokelj i 30. jula na glavnom gradskom trgu.

- Samo nekoliko dana nakon osvajanja Vimbldona, najpoznatiji teniser na svetu, Novak Đoković boravi u Kotoru. On je ovom prilikom svojim prisustvom pružio podršku navijačima VPK Primorac i FK Bokelj, Beštijama, a verujemo da njima ova podrška puno znači posebno kada se uzme u obzir organizacija proslave povodom stogodišnjice ova dva kluba i trud koji navijači poslednjih meseci ulažu u istu. Proslava će u organizaciji Opštine Kotor i uz nesebičnu pomoć i podršku Beštija biti održana 28. jula na otvorenom bazenu, 29. jula na stadionu FK Bokelj i 30. jula na glavnom gradskom trgu - navodi se na Fejsbuk stranici opštine Kotor.

BONUS VIDEO: Đoković otvara terene u Visokom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)