OD TENISKE, DO ZVEZDE SAJTOVA ZA ODRASLE: Prelepa Amerikanka živi od prodaje fotografija, reket odavno ne drži u rukama, samo kameru

Novosti online

17. 07. 2022. u 12:21

BIVŠA teniska zvezda koja je postala model "Plejboja" i "OnliFans-a", Ešli Harklord je poslednjih godina stekla veliku popularnost na društvenim mrežama.

ОД ТЕНИСКЕ, ДО ЗВЕЗДЕ САЈТОВА ЗА ОДРАСЛЕ: Прелепа Американка живи од продаје фотографија, рекет одавно не држи у рукама, само камеру

FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM/ASHLEYHARKLEROAD

Harklord, čiji je najbolji plasman na VTA listi bila pozicija 39, povukla se iz profesionalnog tenisa 2012. godine.

Osvojila je osam titula u karijeri i čak je stigla do trećeg kola i na Australijan openu i na Otvorenom prvenstvu Francuske.

Devojka koja sada ima 37 godina je privukla je pažnju javnosti i izazvala kontroverzu još davne 2008. godine, kada je postala prva aktivna teniserka koja je pozirala u toplesu za časopis "Plejboj".

U to vreme je dobila mnogo negativnih komentara, a reakcija su bile zaista burne, ipak uprkos brojnim osudama, nije se pokajala.

- Razmišljala sam o tome, i to je bilo nešto što sam svesno uradila. Ponosan sam na svoje telo. Predstavljala sam telo sportistkinje. Ja sam prva profesionalna teniserka koja je ikada bila na naslovnoj strani "Plejboja", a sada i na "OnliFans-u".

Harklerd poseduje "OnliFans" nalog i redovno zabavlja svoje fanove intimnim slikama i video snimcima.

Nedavno je na društvenim mrežama objavila seriju selfija u ogledalu na kojima je mogla da se vidi kako nosi samo jaknu. Slikala se u raznim pozamam a njena smelost i figura privukli su veliku pažnju.

Ona ujedno prodaje svoje fotke na pomenutom portalu, naplaćivala ih je 10 dolara mesečno, a sada je sa klipovima cena porasla.

- Ukoliko već postoje ljudi koji su spremni da plate pet dolara za jednu sliku, koliko daleko onda mogu da idem - upitala je Ešli.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)