PRIKUPLJEN JE NOVAC ZA LEČENJE: Sprski teniser rawen u Americi, kome je pomogao i Novak Đoković, saopštio radosnu vest

Novosti online

23. 06. 2022. u 23:23

NAKON što je srpsku javnost pogodila vest o Luki Stojanoviću, teniseru koji je ranjen u Americi, stigle su dobre vesti. Luka se oglasio i otkrio da su sredstva za lečenje sakupljena, zbog čega je izuzetno zahvalan svima koji su pomogli, zajedno sa Novakom Đokovićem.

ПРИКУПЉЕН ЈЕ НОВАЦ ЗА ЛЕЧЕЊЕ: Спрски тенисер раwен у Америци, коме је помогао и Новак Ђоковић, саопштио радосну вест

Foto: INstagram

U Srbiju je iz Amerike stigla potresna vest o teniseru Luki Stojanoviću koji je 13. maja ove godine ranjen i to u svom automobilu. Teniser rodom iz Paraćina koji studira u Americi izašao je iz automobila kako bi proverio ispravnost dok je za to vreme nepoznati muškarac ušao u auto i pucao mu u nogu, odnosno burnu arteriju.

Ta vest stigla je u Srbiju nakon apela Novaka Đokovića i Olge Danilović da se pomogne oko prikupljanja novca za tenisera, a Luka se oglasio za Sputnjik i preneo dobru vest.

- Prikupio sam sredstva koja su mi bila neophodna i mislim da je to dovoljno za sada. Hvala vam svima puno na pomoći, jako mi to znači, jako sam zahvalan na svemu sto ste uradili za mene - javio se teniser iz Amerike i poručio da će se truditi da se što pre oporavi.

Troškovi lečenja iznosili su približno 20.000 dolara, ali je reakcija sunarodnika bila brza i na sreću Luka će uspeti da se oporavi. Na listi donatora stoji i ime Novaka Đokovića.

Srpski teniser ima 21 godinu i pokušava da napravi karijeru posle koledža. Pre dve godine stigao je do trećeg mesta u Nacionalnoj seniorskoj grupi u Sjedinjenim Američkim Državama. U dublu je bio šampion do 18 godina 2018. godine.

Luka je istakao da bi za nekoliko meseci posle oporavka trebalo da se vrati na teren.


 

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri