NOVAK ĐOKOVIĆ OTKRIO DA JE RUSOFIL: "Jelena me stalno kritikuje..."

Novosti online

26. 05. 2022. u 12:18

NOVAK Đoković je opet u centru teniske pažnje! Srbin je prvi favorit na Rolan Garosu, glavni zagovornik teze da ruski teniseri treba da igraju na Vimbldonu...

НОВАК ЂОКОВИЋ ОТКРИО ДА ЈЕ РУСОФИЛ: Јелена ме стално критикује...

FOTO: Ataimages

I to su uglavnom teme koje Nole vrti u Parizu, gde je stigao u treće kolo drugog grend slema u sezoni, a rival će mu biti Aljaž Bedene.

A kada su se završila sva ta pitanja, razgovarao je Đoković na konferenciji za medije i o knjigama. Tačnije, dobio je pitanje o tome šta voli da čita.

- Trenutno čitam ruske pisce. Ne one koji su poznati, neke malo manje poznate. Streljnjikova se zove spisateljica i autorka koja piše o različitim tehnikama i metodama koje se mogu koristiti da bi bio u što optimalnijem zdravlju. Sada čitam knjigu koja se tiče tehnike disanja, pa objašnjava to. U prvom delu fiziologiju i anatomiju, kako izgleda taj sistem disanja. Onda određene metode i tehnike koje mogu da se upotrebe da se poveća nivo energije, da se smiriš, opustiš, jako me to interesuje. Ta oblast zdravlja u svakom pogledu me zanima. Psiho-fizičkom, emotivnom, duhovnom. To volim da čitam - rekao je Novak.

FOTO: AP

 

Otkrio je i da ga supruga Jelena često kritikuje zbog velikog broja knjiga koje nosi na odmor.

- Supruga me uvek kritikuje jer nosim mnogo knjiga. Ponesem desetak, čak i ako idem negde na dve nedelje. Raspoloženje mi varira iz dana u dan, pa uhvatim jednu knjigu, pa drugu, zavisi kako se osećam - sa osmehom je zaključio Đoković.

BONUS VIDEO: SASTANAK VUČIĆA I ĐOKOVIĆA: Ovako je izgledao susret predsednika Srbije i najboljeg tenisera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati