KRALJ ŠLJAKE SILOVITO ZAPOČEO ROLAN GAROS: Rafael Nadal pregazio rivala u prvom kolu

Novosti online

23. 05. 2022. u 18:45

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal plasirao se u drugu rundu Rolan Garosa, pošto je sa rezultatom 3:0, po setovima 6:2, 6:2, 6:2 savladao Australijanca Džordana Tompsona.

КРАЉ ШЉАКЕ СИЛОВИТО ЗАПОЧЕО РОЛАН ГАРОС: Рафаел Надал прегазио ривала у првом колу

FOTO: Tanjug/AP

Španac je demonstrirao razliku u klasi naspram 82. igrača sveta. Plesao je po pariskoj šljaci, pokrivao svaki deo terena i najavio da bi povreda rebara mogla biti daleka prošlost.

U meču koji je trajao nešto malo manje od dva sata protivnik je forsirao izlazak na mrežu i upao u zamku "bika sa Majorke". Nadal je dominirao u svim statističkim parametrima, izveo 27 viner udaraca u 24 gema i dozvolio samo jedan brejk nemoćnom rivalu. 

Sledeća prepreka za Rafu biće francuski teniser, Korantan Mute koji je sa vajld kartom uspeo da savlada Stana Vavrinku sa 3:1 u setovima.

Duel Novaka Đokovića i japanskog tenisera Nišioke očekuje se da će početi od 20:45, a direktan tekstualni prenos možete pratiti na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna