"NISAM IT STRUČNJAK": Novak Đoković odgovorio na provokaciju o spornom PCR testu

Novosti online

21. 02. 2022. u 10:42

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković danas u Dubaiju počinje svoj prvi turnir ove sezone.

НИСАМ ИТ СТРУЧЊАК: Новак Ђоковић одговорио на провокацију о спорном ПЦР тесту

Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Đoković u prvom kolu igra protiv Lorenca Musetija iz Italije, a termin je oko 17.30, u zavisnosti od dešavanja na meču koji je zakazan pre.

Srbin je u Dubaiju dočekan prijateljski, za razliku od Australijan opena, što je i sam rekao na konferenciji za novinare.

Međutim, bilo je i nezgodnih pitanja novinara, pošto je ponovo pokrenuta tema njegovog PCR testa koji je objavljen nakon suđenja u Australiji.

- Mediji su spekulisali o tome. Ono što mogu da kažem je ono što svima govorimo. Nisam IT ekspert. U poslednje dve godine uradio sam mnogo PCR i brzih testova, kao i svi na turu, pretpostavljam. Nisam u poziciji da razumem kako su ovi testovi obrađeni i registrovani. Drago mi je što je Institut za javno zdravlje Srbije izašao javno i potvrdio te testove. Nisam stručnjak, ne mogu detaljnije - odgovorio je Đoković na provokaciju.

Đoković je ujedno otkrio i kakva je bila reakcija igrača koje je susreo ovih dana. Za razliku od Australije, u Dubaiju se dosta prijatnije oseća.

- Nisam ih video mnogo, ali one koje sam sreo, imali su pozitivan pristup i bili su srdačni. Lepo je to videti. Ne mogu da kažem da je to bio slučaj u Australiji. Tamo je pomalo bilo čudno. Ovde je zasada sve u redu - zaključio je Novak.

Podsećanja radi, Novak Đoković će pokušati da dođe do šeste titule u Dubaiju, a rekorder je Rodžer Federer sa osam trofeja.

BONUS VIDEO: Đoković u Dubaiju na štandu Srbije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna