MERIDIAN DAJE NAJVEĆU KVOTU NA SVETU! Kladi se na duel Kecmanović - Monfis, podrži Srbina u meču karijere

Promo

22. 01. 2022. u 17:00

KADA je delovalo da će tekući Australijan Open biti jedan od najdosadnijih u istoriji, zbog činjenice da na njemu ne učestvuje najbolji teniser svih vremena, dogodio se neverovatan obrt i to – na radost svih navijača u Srbiji!

МЕРИДИАН ДАЈЕ НАЈВЕЋУ КВОТУ НА СВЕТУ! Клади се на дуел Кецмановић - Монфис, подржи Србина у мечу каријере

FOTO: Promo

Srpski teniser, Miomir Kecmanović napravio je pravu senzaciju na prvom grend slemu u sezoni i nema nameru tu da se zaustavi.

Do sada je bilo pravilo da je njegov domet drugo kolo na četiri velika turnira, ali usledila je rapsodija 77. igrača na ATP turu.

***NAJVEĆA KVOTA NA POBEDU KECMANOVIĆA – 5.60***

 

Kecmanović je na skoro perfektan način stigao do osmine finala Australijan Opena u kojoj će se sastati sa iskusnim francuskim teniserom, Gaelom Monfisom.

Kladionica Meridian ne bi bila najbolja na svetu, kada za takav spektakl ne bi ponudila nešto specijalno svojim igračima!

Zato ako još uvek niste, registrujte se na meridianbet.rs i ne samo da imate priliku da iskoristite NAJVEĆU KVOTU NA PLANETI, već ćete odmah dobiti i 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE!!!

A kakva je ponuda u pitanju?

Meridian je na pobedu Miomira Kecmanovića protiv Gaela Monfilsa odredio impresivnu kvotu 5.60.

***PREUZMI BONUS ZA KLAĐENjE – NAVIJAJ ZA KECMANOVIĆA***

 

Meč dvojice tenisera u osmini finala prvog grend slema u Melburnu počinje sutra, nešto posle 8.30 po srednjevropskom vremenu.

Zato već sada iskoristi priliku, odigrajte na Miomira Kecmanovića! Pokrenite magiju koju možete pronaći samo u kladionici Meridian!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (1)

JUBILEJ PROGRAMA „ZAJEDNICI ZAJEDNO“: NIS obeležava 15 godina podrške lokalnim zajednicama