DA li će Novak Đoković igrati na Australijan openu? To je pitanje svih pitanja, na koje još uvek niko ne zna odgovor. Mnogi iznose mišljenja o tome, a sada se oglasila i legendarna belgijska teniserka Žastin Enan.

Sandra

14.01.2022. 17:31

Apsolutno se slažem sa Enanovom i ne znam kako Novak i njegova porodica i saradnici koji ga okružuju nisu to shvatili i tako ga savetovali. Jedna stvar je biti uporan i tvrdoglav kada igraš tenis i želiš da pobediš protivnika, a druga stvar je poremetiti ljudske, nacionalne i državne interese neke zemlje. Tačno je da je vlast u Australiji drastično primenjivala kovid mere ali to je njihovo pravo i tamo nije trebalo ići. Odbrana titule je tada sporedna stvar. I dalje mislim da je vrhunac Novakove pobede nad nekorektnošću njihove policije i carine bila sudska odluka i to je bila prelomna tačka kada je Novak trebao da se zahvali i ode uzdignute glave iz Australije. Sada je već gubitnik.

MiR

14.01.2022. 20:01

Zar da se povinuje tamosnjem nacizmu?? Zasto nije pokusala da se obrati australijskom narodu i otvori im oci, zasto nije rekla da je i Novak zrtva bas kao i oni i da se udruze sa njim umesto sto zedni slobode njemu piju krv???