ĐOKOVIĆ U NOVOM PROBLEMU: Španija istražuje kako je Novak ušao u zemlju

Novosti online

12. 01. 2022. u 21:29

NOVAK Đoković proživljava teške dane u Australiji. Sprema se za prvi grend slem, ali još uvek nije siguran da li će na njemu nastupiti.

ЂОКОВИЋ У НОВОМ ПРОБЛЕМУ: Шпанија истражује како је Новак ушао у земљу

Tanjug/AP

Nakon što se pojavila informacija da bi najbolji teniser sveta mogao da bude deportovan iz Australije, na njega je odlučila da udari i Španija.

Srpski as je u period u od 31. decembra do 3. januara boravio u Marbelji, a ono što muče vlasti te zemlje je to kako je Đoković dobio dozvolu da uđe u Španiju.

Kako piše Kadena Kope, a prenose ostali španski mediji, policija je dobila nalog od Vlade Španije da istraži kako je Novak Đoković ušao u tu zemlju. Razlog je taj što Srbi mogu da uđu samo ako su vakcinisani ili imaju neophodno izuzeće.

Pošto se pretpostavlja da Novak nije vakcinisan, istražiće se da li je imao izuzeće koje je bilo potrebno. Ovaj mediji tvrdi da osvajač 20 grend slem titula nije ni zatražio ni dobio bilo kakvu posebnu potvrdu ili dozvolu niti od ambasade Španije u Srbiji, niti od bilo kojeg drugog organa te zemlje.

Posle Australije sada se Đokoviću na vrat nakačila i Španija. Nije lako ovih dana svetskom broju jedan.

Ostanite i dalje uz portal "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta se dešava na teme vezane za Australijan open, a, naravno, i one u kojima je glavni junak Novak Đoković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)