AUSTRALIJAN OPEN VRAĆEN U NOVAKOV KALENDAR: Đoković i na svom zvaničnom sajtu potvrdio da će braniti pehar u Melburnu (FOTO)

Novosti online

10. 01. 2022. u 23:20

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković vratio je Australijan open u listu turniru na kojima će nastupiti ove godine, nakon što je prvi gren slem sezone pet dana bio privremeno uklonjen sa zvanične prezentacije.

АУСТРАЛИЈАН ОПЕН ВРАЋЕН У НОВАКОВ КАЛЕНДАР: Ђоковић и на свом званичном сајту потврдио да ће бранити пехар у Мелбурну (ФОТО)

Foto: EPA-EFE/ ROMAN PILIPEY

Novak je u ponedeljak izvojevao pobedu protiv Australije, ali postoji još mogućnost da ministar za imigracijske poslove Aleks Houks iskoristi diskrenciono pravo i opet uskrati vizu najboljem sportisti Evrope za prošlu godinu.

FOTO: Foto: Printscreen/Novak Djokovic.com

Malo je verovatno da će se to desiti jer je nabusitog ministra i sudija Entoni Keli upozorio na ozbiljne posledice ukoliko pokuša da iskoristi svoje moći, a njemu su se pridružili i neki australijski parlamentarci među kojima su čak i Houksove stranačke kolege.

Australijan open počinje 17. januara, a žreb za prvi gren slem sezone je u četvrtak, verovatno oko osam ujutro po srpskom vremenu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)