SRBIJA IZGUBILA OD ČILEA: Ćaćić i Sabanov poklekli u odlučujućem meču

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

03. 01. 2022. u 14:27

SRBIJA je izgubila od Čilea u drugom meču na ATP kupu. Nikla Ćaćić i Matej Sabanov poraženi su u dublu od Alehandra Tabila i Tomasa Bariosa sa 6:4, 3:6, 10:7.

СРБИЈА ИЗГУБИЛА ОД ЧИЛЕА: Ћаћић и Сабанов поклекли у одлучујућем мечу

FOTO: AP

Mogao je dugačak dvoboj ovih selekcija da se završi drugačije, ali je u ključnim momentima meča Sabanov napravio nekoliko grešaka koje je protivnik znalački iskoristio i pobedio.

Nisu dobro prvi set odigrali naši reprezentativci. Odmah su pretpreli brejk, vratili se, ali su ponovo poklekli u sedmom gemu i set je ubrzo bio gotov.

Drugi deo meča je počeo identično. Ćaćić i Sabanov su gubili 1:3, a onda vezali pet gemova i uspeli da odvedu meč u super taj-brejk koji se igra do 10 poena.

Odlučujući segment je do polovine bio izjednačen, a onda je Matej, nažalost, napravio četiri vezane greške i Čile je mogao da počne sa slavljem. Ipak, ne treba mnogo zameriti 29-godišnjaku iz Subotice kome je ovo bio debi u reprezentaciji.

Podsetimo, naša selekcija je povela protiv Čilea zahvaljujući Filipu Krajinoviću koji je pobedio Alehandra Tabila. Dušan Lajović nije uspeo da donese drugi poen "orlovima" pošto je bio prinuđen da preda meč Kristijanu Garinu početkom trećeg seta.

Srbija će u poslednjem meču grupne faze igrati protiv Španije.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH TENISERA: Zašto je Federer plaćeniji od Novaka?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024