"ĐOKOVIĆ I JA SMO U KONFLIKTU": Novak se okružio ekstremnim glupostima

Novosti online

03. 01. 2022. u 08:46

NEKADAŠNjI selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović iznenadio je javnost kada je u emisiji "Sportlight" saopštio da više nije u kontaktu sa Novakom Đokovićem.

ЂОКОВИЋ И ЈА СМО У КОНФЛИКТУ: Новак се окружио екстремним глупостима

FOTO: Arhiva novosti

Obradović i Đoković su sa reprezentacijom Srbije zajedno osvojili Dejvis kup takmičenje 2010. godine, međutim, bivši selektor poručuje da sada između njih nema više ni čestitki Nove godine, Božića, rođendana i ostalih stvari, a objasnio je i zbog čega je to tako.

- Ja sam, ljudi, u nula kontaktu sa Novakom. Nemam nikakav kontakt sa Novakom. Niti čestitamo jedan drugom Novu godinu, ni Božić, rođendane deci, nula… Iz kog razloga i zašto? U trenutku kada sam napuštao reprezentaciju ušli smo u jedan konflikt za koji ja i dalje kažem da sam u pravu - istakao je Obradović i nastavio:

- Novak nikako nije smeo ono da izjavi pred novinarom, postavio je glupo pitanje u glupom trenutku: 'Nole, ovde je roštilj sve živo, Niš, levo, desno..." Novak mu odgovara da ne jede meso, ne jede ćepave... Čoveče, Srbija tradicionalno živi na ćevapima, dolaze milioni turista da probaju te ćevape, što ti to pričaš, iz kog razloga? Mi nismo vegani, ne postoji, mi imamo naš srpski pravoslavni post, ali za Božić jedemo prase. Ne jedemo brokoli. Da ne pričam sa čije privatne strane Novaka je to uplivalo kod njega.

Bogdan Obradović je potom nastavio o hrani i poručio da glavni protein mora da dolazi iz mesa, jaja i sira, pa čak iako to Đoković ne konzumira i pobeđuje - to nije garancija.

- Pustite me toga. Brana će da izdrži, ali ako naiđe velika voda, neće da izdrži. Njegov imuno sistem trpi mnogo. To su lupetanja... Nešto što kaže nauka oni pokušavaju da okrenu. Glavni protein, esencija, kada se rodimo, je iz majčinog mleka, a 54 odsto kvaliteta istog proteina je iz organskog mesa, organskih jaja, organskog kravljeg sira ili kajmaka - kazao je Obradović, pa dodao:

- Neke ekstremne gluposti su okružile Novaka. On je otišao u takav eksperiment nečega da ni on ne zna o čemu se radi.

Obradović je napustio reprezentaciju 2017. godine, a od tada radi kao trener u Kini.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!