TROICKI SAOPŠTIO SPISAK ZA DK: "Nažalost, pravila su takva" - Poznato kada se Novak Đoković priključuje timu!

Novosti online

17. 11. 2021. u 16:32

SELEKTOR Dejvis kup tima Srbije odredio je konačan spisak za finalni turnir Dejvis Kupa.

ТРОИЦКИ САОПШТИО СПИСАК ЗА ДК:  Нажалост, правила су таква - Познато када се Новак Ђоковић прикључује тиму!

FOTO: OKS

Naša selekcija boriće se od 25. novembra do 5. decembra za trofej u prestižnom takmičenju. Turnir će ovog puta biti održan u Madridu, Insbruku i Torinu. 

Selekcija Srbije smeštena je u Grupu F sa Nemačkom i Austrijom, a međusobni mečevi igraće se u Insbruku. 

Na pripremama pod nadzorom selektora Dejvis kup tima Srbije Viktora Troickog učestvuju: Dušan Lajović, Filip Krajinović, Laslo Đere, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić. 

Dok će put Austrije krenuti Lajović, Krajinović, Kecmanović i Ćaćić, dok će se najbolji teniser planete Novak Đoković priključiti srpskom timu u Insbruku po završetku završnog Mastersa u Torinu.

- Nažalost pravila ovog takmičenja su takva da možemo u timu imati samo pet igrača i zbog toga smo morali da presećemo, da jedan igrač ovaj put sa nama ne ide na finalni turnir. Laslo neće biti u timu zbog uslova u koje idemo, od nadmorske visine do dvoranskih uslova koje ćemo imati za igru. Prvi trener naše reprezentacije Dušan Vemić i ja kao selektor presekli smo i odlučili da u su ovom trenutku Kecmanović i Ćaćić bolja opcija. Ne otpisujemo Đerea, računamo na njega u budućnosti. Znam da mu je teško pala ova odluka, i sam sam bio u takvim situacijama, znam kako mu je i verujem da će naredne godine briljirati u ličnoj karijeri i biti bolji nego ikada, rekao je selektor Troicki.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)