NOVAK ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJI SPORTISTA IKADA! Srđan Đoković "Ovo se sada dogodilo i više nikad"

Novosti online

07. 11. 2021. u 21:13

NIJE Srđan Đoković krio oduševljenje nakon što je Novak Đoković osvojio masters u Parizu.

НОВАК ЂОКОВИЋ ЈЕ НАЈБОЉИ СПОРТИСТА ИКАДА! Срђан Ђоковић Ово се сада догодило и више никад

Foto: N. Paraušić

Pokazao je Nole još jednom da je najbolji pod pritiskom. Došao je do novog trofej protiv Danila Medvedeva i pokazao je da je najbolji teniser sveta! 

- Ja sam oduševljen kao i ogromna većina sveta. Ceo slobodarski svet se raduje pobedi našeg Novaka, našeg Srbina, dečka koji je potekao iz ovog naroda. On je najbolji teniser i sportista ikada!, rekao je Srđan Đoković za "Sport Klub".

- Zapamtite i izgovorite to. Potekao iz Srbije, najbolji sportista ikada. To se sada dogodilo i ko zna da li će ikada više!

Srđan Đoković je pun emocija pustio pesmu "Jedna zemlja, jedan tim", za koju je rekao da pokazuje sve ono što treba da simbolizuje naša zemlja.

- Više reči nisu dovoljne za to što Novak čini za porodicu i svoj narod. Proneo je slavu Srbije i srpskog naroda u svetu. Postali smo cenjeni i poštovani, nismo takvi kakvi su nas smatrali poslednjih decenija, nemoguće da neko sa takvom harizmom i sportskim držanjem potekao iz nekog drugog naroda. Srbijo, hvali Novaka, jer reči više nisu dovoljne, rekao je i zaključio:

- I kada Novak ode, uvek će biti najbolji svih vremena.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KRAJ ZA DŽABIR: Ribakina preko Kudermetove do pobede