SUPRUGA MIHAELA ŠUMAHERA PROGOVORILA O STANJU LEGENDARNOG VOZAČA F1: "Nedostaje mi mnogo svaki dan"

Novosti online

08. 09. 2021. u 22:21

PRVI put posle osam godina, Korina Šumaher, žena Mihaela Šumahera (52), legendarnog vozača Formule 1, progovorila je o stanju svog muža, čija je zdravstvena situacija potpuno nepoznata.

СУПРУГА МИХАЕЛА ШУМАХЕРА ПРОГОВОРИЛА О СТАЊУ ЛЕГЕНДАРНОГ ВОЗАЧА Ф1: Недостаје ми много сваки дан

FOTO: EPA

Korina je u dokumentarcu popularne internet platforme "Netfliks" o Mihaelu Šumaheru, otvorila dušu o svemu šta se dešavalo pre, ali i posle tragične skijaške nesreće u brdima Alpa 2013. u kojoj je Šumaher glavom udario u kamen i pretrpeo ozbiljne povrede glave.

- Nedostaje mi svaki dan - tužno je konstatovala Korina.

- Ali nije to slučaj samo kod mene, već i kod dece, ostatka porodice, njegovog oca i svih u Mihaelovom okruženju. Mihael svima nedostaje, ali on je tu. Drugačiji, ali je tu. I dalje mi svakim danom pokazuje koliko je jak.

Otkrila je Šumaherova izabranica da je Mihael imao nameru da ode sa Alpa u toplije predele, uoči nesreće, koja ga je poslala u medicinski indukovanu komu na preko godinu dana.

- Malo pre nesreće, rekao mi je da sneg nije optimalan i da bismo mogli da odemo u Dubai na "skajdajving (skakanje sa padobranom iz aviona prim. aut) - kazala je Korina.

Stotine opasnih trka u bolidu Formule 1, nisu ostavile na Šumaherovom telu niti jednu posledicu, ali je skijanje nažalost bilo kobno po legendarnog sportistu, koji se nalazi u svojoj kući kraj Ženevskog jezera, daleko od očiju javnosti.

- Kroz trke je uvek prolazio bezbedno, zato sam bila sigurna da ima nekoliko anđela čuvara koji ga drže na oku. Ne znam da li je to samo neka vrsta "sigurnosnog zida" koji sam podigla, ili sam samo u neku ruku bila naivna. Ali, jednostavno, nikada nisam mogla da zamislim da bi nešto moglo da se desi Mihaelu - priznaje Korina.

Majka Šumaherove dvoje dece kaže, da ne pomišlja da potraži krivca u višoj sili.

- Nikad nisam krivila Boga za to što mu se desilou - istakla je Korina.

Objasnila je i kako sada izgleda život porodice.

- Trudimo se da nastavimo da živimo kao porodica, na način na koji bi Mihael voleo i dalje voli. Živimo zajedno u kući, radimo sve što možemo da Mihaelu bude bolje i da mu je prijatno. Nastavili smo da živimo svoje živote. Bitno je da on može da nastavi sa svojim privatnim životom. Mihael nas je uvek štitio, sada mi to činimo za njega - podvukla je Korina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024