Stiv Darsis, belgijski teniser, govorio je za ruski portal „RB sport“ gde je ukazao da je po njemu sadašnji tenis „veoma dosadan“, te da u kontekstu igre Novaka Đokovića ne voli da gleda njegove mečeve.

Pera

06.06.2021. 17:31

Nije čudo što se ovotipu tenis čini dosadnim posebno tenis koji igra Novak. Pa Novak je toliko superioran da se unapred zna da će dobiti meč i normalno da nije interesantno. Posebno ako ne voliš Novaka nego recimo Federera. Raznolikost njegove igre koju hvali rezultirala je 38 mestom na rang listi.

SerbGuy

07.06.2021. 09:29

Samo kod nas se mišljenje čoveka odmah shvata kao napad na Novaka. Čovek je istakao da ga poštuje, ali da preferira drugačiji stil igre. Ništa sporno u toj izjavi. To što je spazio vidi se i u drugim sportovima, fudbal na primer postaje sve više mehaničan sport. Radi se na tome da znalci više ne dolaze toliko do izražaja u odnosu na atlete.

Legionar

07.06.2021. 11:17

Hahaha, pa zašto lik nije ostavi nekog traga u tenisu?! Ima toliko tenisera koji nisu previše uspešni, ali su imali ili imaju neki dopadljiv stil igre, ovog lika se niko ne zna po nečemu vrednog pamćenja.