SRBIN BRUTALNO POKRADEN: Prebio Amerikanca, a onda su sudije donele kontroverznu odluku (VIDEO)

Novosti online

25. 04. 2021. u 08:26

STEFAN Sekulić, srpski velteraš, poražen je od Dvajta Granta, posle 15 minuta neizvesne borbe, ali uz kontroverznu sudijsku odluku.

СРБИН БРУТАЛНО ПОКРАДЕН: Пребио Американца, а онда су судије донеле контроверзну одлуку (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Sudije su tesnom odlukom bodovali za Dvajta Granta (11-3) protiv Sekulića (12-4) u Džeksonvilu, pa je naš borac upisao dva poraza u dva UFC nastupa.

Ovaj je posebno gorak, jer je utisak da je odluka mogla da bude i drugačija, Sekulić je taj koji je nametnuo prvi ritam, diktirao tempo, iako se dosta oprezno pristupilo.

Sekulić je taj koji je u završnii prve runde krenuo na rušenje i kontrolisao rivala uz samu ogradu, a u drugoj rundi su pale ruke na obe strane.

Zato je došlo do nekoliko dobrih udaraca, Sekulić je preselio Dvajta u parter, a kako je umor počeo da stiže, stao je i oprez s početka borbe.

Treća runda je zato donela Grantovo rušenje, uzvratio mu je Sekulić istom merom, pa ga je levicom uzdrmao, uhvatio u giljotinu i delovalo je da je prekid blizu.

Ipak, spas za Amerikanca bilo je zvono, a bodovalo se sa 28-29, 29-28 i 29-28 u korist Granta, o čemu će sigurno biti diskusije.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024