IVANA ŠPANOVIĆ ODGOVORILA KRITIČARIMA: Ja sam muza sopstvenih uspeha, politika me nikada nije zanimala

Novosti online

02. 03. 2021. u 16:52

IVANA Španović našla se na meti kritičara na društvenim mrežama i sa stilom im je odbrusila zbog povezivanja sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

ИВАНА ШПАНОВИЋ ОДГОВОРИЛА КРИТИЧАРИМА: Ја сам муза сопствених успеха, политика ме никада није занимала

Ivana Španović foto: EPA

Najbolju srpsku atletičarku, nažalost, zbog povrede nećemo gledati na Evropskom prvenstvu u Torunu.

Posle tužnih vesti, pojedinac je dozvolio sebi da na društvenim mrežama pokuša da umanji sve što je Ivana Španović postigla u karijeri.

A vlasnica je brojnih rekorda i jedna od najboljih atletičarka u istoriji Srbije.

Na sve to, neko je rešio da je nazove “muzom Aleksandra Vučića”.

“Poštovani, da se ja svojim pozivom bavim ofrlje i u prolazu isto koliko vi, i vama slični dok ‘čitate’ vesti, ne bih stigla da se istaknem po kvalitetu već bih mrzovoljno, nezadovoljna sopstvenom sudbinom ali puna elana i punih usta pljuvala po drugima koji su ipak gledali svoja posla i nešto zaista uradili. Ja sam muza sopstvenih uspeha, politika me nikada nije zanimala niti u istoj učestvujem, prezentujem svoju zemlju i jedinog pojedinca koji rad pretače u delo – samu sebe. Budite ljubazni i ne pričajte punih usta kad su puna…”, poručila je Ivana putem društvenih mreža.

Imala je još jedan odgovor, kojim je želela da stavi tačku na pomenutu temu, jer njene medalje dovoljno govore same za sebe.

“Možda moja profesija jeste javna, s tim u vezi nailazi na likovanja, podršku, nevoljno razumevanje i kritiku, ali se oslobađanjem bremena koje mi je nametnuto od strane nesimpatizera politike i ljudi u istoj, čuveno ‘poklanjanje medalje Vučiću’ prisvoje kao događaj a da pritom niko ne pročita vest do kraja i vidi da su u pitanju bile učesničke medalje prvenstva Evrope u krosu čiji smo bili domaćini. Ne treba niko da mi drži stranu, meni samo igra ulogu da neko raspolaže informacijama potkrepljene činjenicama – što i sama činim. Svako dobro svima”, završila je Ivana Španović.

Foto: Printskrin

Foto: Printskrin

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere