TRESLO SE U ZAGREBU? ČEKAJ DA VIDIŠ KAKO JE U EL-EJU: Najbolji igrač Lige legendi strimovao igricu tokom zemljotresa (VIDEO)

Novosti online

30. 12. 2020. u 16:29

Jedan od najboljih svetskih igrača popularne video igre LoL (Lig of Ledžends), Luka Perković Perkz, strimovao je igricu u ponedeljak u trenutku dok je Hrvatsku pogodio zamljotres koji je razrušio veći deo Banije ali se itekako osetio i u Zagrebu.

ТРЕСЛО СЕ У ЗАГРЕБУ? ЧЕКАЈ ДА ВИДИШ КАКО ЈЕ У ЕЛ-ЕЈУ: Најбољи играч Лиге легенди стримовао игрицу током земљотреса (ВИДЕО)

Tvič Printskrin

Perkz je u jednom trenutku tokom strima shvatio šta se dešava, samo je opsovao na engleskom i pobegao. Vratio se posle nekog vremena, ali je ipak prekinuo striming.

- Svi smo dobro, ali je u epicentru verovatno bilo gadno - rekao je, na šta mu je jedan od LoLovaca koji je pratio strim odgovorio:

- Čekaj da vidiš kako je u Los Anđelesu.

Najveći grad Kalifornije je sedište Klaud 9 ekipe za koju će od naredne godine nastupati Perkz, a poznat je po čestim podrhtavanjima tla - i do 10.000 godišnje, mada je samo 15-20 njih jače od 4 stepena.

Perković će od sledeće godine biti jedan od najplaćenijih LoL igrača na svetu, pošto će u Klaud 9 zarađivati 2,7 miliona dolara godišnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)