ŽENSKA rukometna reprezentacija Srbije startovala je na briljantan način pobedom nad Holandijom na Evropskom prvenstvu u Danskoj.

Komentari (5)

Mala sirena

06.12.2020. 13:24

Cestitke devojkama i strucnom stabu za sportsku i moralnu dominaciju na terenu i posle. Motivacija se moze naci u tome i za nove uspehe. Srecno!

Zvonko Jovanovic

06.12.2020. 13:35

Ponosni smo na Vas , samo tako nastavite, ja odlično znam kakav kvalitet posedujete ljudski i sportski,jer bio sam deo vašeg selektiranja i treniranja. Posle onakvog prvog poluvremena retko koja ekipa bi se vratila rezultats

MislimVolim

06.12.2020. 14:58

Bravo na pobedi, ali ovo, svi pricaju da Srbija vara, ali mi nikad ne varamo kada je zdravlje... izjavom je potvrdila misao zapada da mi varamo u svemu ostalom... kao Seselja kad su pitali u Hagu, odgovorite sa Da ili Ne, da li ste vi znali da se to i to desilo... to je zamka, jer da je odgovorio i sa Da, znao sam i sa Ne, nisam znao, potvrdio bi da se to nesto desilo. A on umesto toga kaze, mogu ja vama jedno pitanje druze sudija da vi odgovorite sa da ili ne? Da li vasi roditelji znaju da ste vi pe..r (homoseksualac)... i time ga ucutkao ukazavsi na manipulaciju u njihovim pitanjima. A ova sama rekla ,,svi kazete da varamo, ali ne varamo kad je zdravlje”... lepa zelja, ali egzekucija uzas, cuti sreci i igraj svoj rukomet za zemlju koju znamo da volis, ne mozgaj, jer takve izjave nam okrenu nazad. Srecno na prvenstvu!

Goran

06.12.2020. 15:03

Čestitam devojkama na fenomenalnoj pobedi . Takodje želim i brz oporavak našoj najboljoj rukometašici Andrei Lekić . Samo napred devojke do finala .