MUKE VK PARTIZAN: Banjica bez struje

S. K.

22. 10. 2020. u 20:33

U PARTIZANU ne mogu da odahnu. Zbog velikog duga plivalištu na Banjici isključena je struja, tako da igrači već danima ne mogu da treniraju kod kuće, već su se preselili na Košutnjak.

МУКЕ ВК ПАРТИЗАН: Бањица без струје

Foto M. Vukadinović

Čelnici kluba ne žele da govore za javnost, već traže način kako da se reši problem, koji su nasledili od starog rukovodstva.

Poznato je da je Partizanu još 2016. blokiran račun. Najtrofejniji srpski klub je novu upravu dobio krajem avgusta, koja sada čeka izveštaj revizora kako bi se utvrdio tačan iznos duga EPS, ali i ostalim potražiocima. Čelnici crno-belih su i u kontaktu sa opštinom Voždovac... Zbog toga niko u ovom trenutku nije spreman da bilo šta kaže za medije, uz nadu da će uskoro dobiti struju.

Inače, mlađe kategorije igraju trening utakmice sa vršnjacima iz drugih klubova, kojima su crno-beli i te kako zahvalni na pomoći.

Podsetimo Partizan je odložio utakmice sa Zemunom i Šapcem, jer je nekoliko igrača bilo zaraženo virusom korona.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimiljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a