JEDAN od najtelontavnijih vaterpolista u Evropi, Marko Radulović odlučio je da nastupa za reprezentaciju Srbije.

Branko

07.10.2020. 22:31

Ljudi , shvatite vec jednom da nije vazno ko je gde rodjen. Vazno je ko su mu roditelji , kako se on oseca i itd. To sto je rodjen u Hrvatskoj ne mora da znaci da je Hrvat.Moze da ima njihovo drzavljanstvo i to je sve. I Isus je rodjen u stali na slami, jel tako. Da li vam lici na nekog da ne kazem , necete objaviti komentar.

S juga

08.10.2020. 05:44

Ma koja nevjerica, neka mladic igra za koga hoce i gdje zeli. Niti cemo zaliti za njim niti ga "osudivati". Slobodan covjek u slobodnoj drzavi .

tomi li

08.10.2020. 07:09

Ja sam Srbin i ne bih imao protiv da neko iz Srbije odluči da igra za reprezentaciju Hrvatske u bilo kom sportu.To je odluka pojedinca iz kakvih god razloga da je,ličnih ,profesionalnih, itd. Pozdrav svim razumnim ljudima na Balkanu a i šire.

buki

08.10.2020. 08:42

Koliko onih koji se izjašnjavaju kao Hrvati imaju srpsko poreklo, samo su u nekom periodu istorije prinudno ili dobrovoljno pokatoličeni? NA ŽALOST MNOGO, i prvo čemu su naučeni je da mrze Srbe. Jeste pomalo čudno da u takvoj sredini odraste i neko ko nas ne mrzi, ali čuda se stalno dešavaju, pa tako i ovo.

Olivera

08.10.2020. 10:44

Marko Radulovic, cist Hrvat. Vasi novinari mogli bi da se malo informisu o imenima i prezimenima i njihovom poreklu kad zele da pisu o tome. Prezime Radulovic postalo je od imena Radul, Radule, a pominje se jos u srednjem veku a i narodnim pesmama vezanim za period srpske istorije tog vremena To sto su njegovi preci primuli katolicanstvo( mozda) ne znaci da su Hrvati. Imaju pravo d se tako osecaju ali njihovo prezime pa i ime momka govore ko su.