ODBOJKAŠKI TRANSFERI: Hamzagić došao po trofej u Radnički, Kubura otišla u PAOK

S. K.

13. 08. 2020. u 15:25

IRFAN Hamzagić, iskusni korektor, biće velika uzdanica odbojkaša Radničkog u novoj sezoni.

ОДБОЈКАШКИ ТРАНСФЕРИ: Хамзагић дошао по трофеј у Раднички, Кубура отишла у ПАОК

Foto: M.Vukadinović

Nekadašnji igrač Novog Pazara, Budve, podgoričke Budućnosti, turskog Torula, francuskog Kana i nemačkog Eltman voleja veruje da će Kragujevčanima pomoći u borbi za trofeje.

- Prezadovoljan sam atmosferom u klubu i ne sumnjam da će biti veoma jaki u narednoj sezoni. Sa Loparom i Ristićem sam igrao u Novom Pazaru, gde smo osvojili i Kup Srbije. Nadam se da ćemo sličan uspeh ostvariti i sa Radničkim. Uostalom došao sam u Kragujevac, jer su se moje ambicije i ciljevi poklopili sa klupskim – rekao je za sajt Radničkog Hamzagić.

Sjajni smečer prvi put u Srbiji neće igrati za Novi Pazar, u kojem je rođen.

- Većina igrača Novog Pazara su moji prijatelji i van terena.Ali, kada počne utakmice moramo da budemo profesionalnci... Ne volim da obećavam puno, osim da ću u svakom trenutku dati svoj maksimum. Nadam se i da će se situacija sa virusom smiriti i da će nam navijači pomoći kada bude najpotrebnije – istakao je Hamzagić.

Nekadašnja korektorka Partizana Milica Kubura je nemački Drezden zamenila za grčki PAOK. Povremena reprezentativka Srbije u odbojci je trebalo da pristupi italijanskoj Kazerti,ali je promenila pravac i skrasila se u Solun.

Rumunska Alba Blaž je posle bivše reprezentitvke Srbije Ane Antonijević angažovala Bojanu Ćelić Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba