"UŽIVAĆEMO U UTAKMICI SA VELIKIM PROTIVNIKOM": Vaterpolisti Zvezde izlaze na megdan Jugu

Novosti online

08. 04. 2024. u 21:05

U Crvenoj zvezdi su odmah posle žreba za četvrtfinale Evrokupa rekli da je Jug gotovo sigurno najteži mogući rival sa kojim će u utorak, 9. aprila, u Dubrovniku sa početkom od 20 časova pokušati da ostvare što bolji rezultat u prvoj utakmici, kako bi zadržali šanse za konačan uspeh u revanšu 27. aprila u Beogradu.

УЖИВАЋЕМО У УТАКМИЦИ СА ВЕЛИКИМ ПРОТИВНИКОМ: Ватерполисти Звезде излазе на мегдан Југу

Foto: Profimedia

- Gajim veliko poštovanje prema Jugu, prema istoriji, uspesima i sadašnjem sastavu. Nisu slučajno među osam najboljih, težak rival koji sa pravom ima šampionske ambicije u ovom takmičenju - rekao je trener Crvene zvezde Filipović.

Vaterpolisti Zvezde je u ponedeljak u pre podnevnim satima stigli su u Dubrovnik, gde su u posle podnevnim satima odradili trening.

- Kompletni smo, zdravi i spremni za ovaj duel. Uživaćemo u utakmici sa velikim protivnikom, daćemo sve od sebe. Jug ima adute u iskusnim Jokoviću i Popadiću, talentovanima Žuveli i Buriću. Nema kažnjenog Lazića. Nedavno smo igrali u Regionalnoj ligi. Vodili smo 12:11, izgubili 12:13. Možemo da im se suprotstavimo. Sreća je da se revanš igra u Beogradu. Želja je da izborimo rezultat koji nas ostavlja u igri -rekao je Filipović.

Zna se ko je Jug u svetskim vaterpolo okvirima. Uvek kvalitetan, vaterpolo je zaštitni znak Dubrovnika. Konačno "gospari“ su ostali Zvezdi u prelepom sećanju jer je jedinu titulu prvaka Evrope beogradski sastav osvojio, pobedivši u finalu Jug na Banjici 2013. godine.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Opera u Sidneju je napravljena od poreza na kockanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)