SAMO POBEDA U MISLIMA: Rukometašice Srbije igraju protiv Bugarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

S. R.

02. 04. 2024. u 19:31

MISLE samo o pobedi. Rukometašice Srbije igraju danas (16.00) u Burgarskoj meč petog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo (od 28. novembra do 15. decembar). "Orlice" zasad imaju samo tri boda, dok će plasman na kontinentalnu smortu obezbediti prve dve selekcije iz naše grupe.

САМО ПОБЕДА У МИСЛИМА: Рукометашице Србије играју против Бугарске у квалификацијама за Европско првенство

FOTO: Tanjug/AP

- Sve igračice su bile na raspolaganju. Priključile su nam se i devojke koje igraju u inostranstvu. Vidi se napredak, dobar rad u klubovima i individualno. Odradili smo dobru pripremu i idemo u Bugarsku sa ciljem da ostvarimo pobedu - ističe selektor Uroš Bregar za sajt RSS.

Isti rival, Bugarska, objektivno najslabiji protivnik, lako je pregažen na početku puta ka kontinentalnoj smotri (40:16), ali to neće zavarati golmana Jovanu Risović.

- Meč u Bugarskoj sigurno neće biti kao u Zrenjaninu, sigurno neće biti lagan. Odlučujuća stvar će biti svakako naš pristup, moramo dobro da otvorimo utakmicu da bismo kontrolisale igru sve vreme - ističe Jovana.

Recept za trijumf je jednostvan.

- Od starta moramo da igramo čvrsto u odbrani da bismo stvorile dobre uslove za golove iz tranzicija i kontri. Nadam se da će nam taj meč doneti samopouzdanje i biti dobra uvertira za Tursku, sa kojom se sastajemo 7. aprila u Zrenjaninu - podvlači Risović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)