"POŠTUJEMO PROTIVNIKA, DOBAR SU TIM, ALI MI IDEMO NA POBEDU": Trener Gocić pred Pro Reko

Novosti online

01. 04. 2024. u 14:10

Vaterpolisti Novog Beograda u okviru trećeg kola top 8 faze vaterpolo Lige šampiona dočekuje italijanski Pro Reko, u utorak, od 19 časova i 15 minuta.

ПОШТУЈЕМО ПРОТИВНИКА, ДОБАР СУ ТИМ, АЛИ МИ ИДЕМО НА ПОБЕДУ: Тренер Гоцић пред Про Реко

Foto arhiva VN

Biće to duel dve neporažene ekipe iz grupe A u drugoj fazi elitnog takmičenja, ali i dva tima koji su u poslednje dve sezone igrali u finalu Lige šampiona.

- Pred nama je duel sa najtežim mogućim protivnikom. Pro Reko je ekipa koja dominira poslednje tri godine i to ne samo u Italiji, već i u Evropi. Tri puta uzastopno su osvajali titulu šampiona Starog kontinenta, a ove sezone su još dodatno pojačali svoj sastav - rekao je trener Novog Beograda Živko Gocić.

Foto arhiva VN

Strateg Novobeograđana je konstatovao da se pred ovaj važan duel svi u taboru aktelnog srpskog šampiona i osvajača nacionalnog Kupa ne bave toliko protivnikom, već više pažnje posvećuju sopstveoj igri.

- Potrudićemo se da posle zahtevnog turnira Jadranske lige, gde smo u samo tri dana odigrali tri utakmice, oporavimo tim i na najbolji mogući način se pripremimo za utakmicu koja je veliki izazov za nas. Siguran sam da ćemo biti motivisani da pružimo svoj maksimum. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo pobediti Pro Reko koga, ponavljam još jednom, veoma poštujemo - rekao je Gocić.

U drugom meču trećeg kola A grupe top 8 faze Lige šampiona, takođe u utorak, od 19 časova, Jadran u Splitu dočekuje ekipu Marselja.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)