PROPADA TAJSONOV POVRATAK: Gvozdenom Majku ne daju u ring, čeka se odluka lekara

Novosti online

29. 03. 2024. u 11:30

Svojevremeno najbolji teškaš na svetu, ali i generalno jedan od najopasnijih boksera svih vremena, Majk Tajson zakazao je spektakl protiv tri decenije mlađeg Džejka Pola.

ПРОПАДА ТАЈСОНОВ ПОВРАТАК: Гвозденом Мајку не дају у ринг, чека се одлука лекара

Foto: Profimedia

Nekadašnji Jutjuber već godinama pokušava da izgradi respektabilnu boksersku karijeru, a okršaji sa Tajsonom (57) svakako će mu biti najveći izazov u životu. Ako do te borbe dođe.

Iako Majk Tajson otvoreno preti da će prebiti Džejka Pola i poslati ga na patos kao što je to svojevremeno radio sa najboljim svetskim teškašima, američki mediji prenose da je njihov okršaj pod znakom pitanja. Razlog su testovi koje će "Gvozdeni Majk" morati da prođe pre nego što dobije dozvolu da se ponovo okuša u ringu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

Tajson će morati da bude podvrgnut raznim testovima elektroencefalograma (EEG) i elektrokardiograma (EKG). Ti testovi trebali bi da otkriju moguće poremećaje u radu mozga i srca, a ukoliko ih doktori detektuju tokom pregleda, Tajson neće dobiti dozvolu da nastupi.

Imajući u vidu raskalašan način života koji je vodio nakon karijere prepune pretrpljenih udaraca, ali i njegove godine koje nisu prikladne velikim izazovima u ringu, lekari su sa razlogom zabrinuti da će Tajson moći u ring.

Inače, meč Majka Tajsona i Džejka Pola zakazan je za 20. jul, odnosno dvadesetak dana nakon što Majk Tajson proslavi 58. rođendan. Navodno, Majk će dobiti nekoliko desetina miliona dolara za meč protiv nekadašnje internet senzacije i zvezde Jutjuba. 

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!