PREKINUT CRNI NIZ: Odbojkaši Vojvodine konačno pobeda protiv Ribnice

Novosti online

21. 03. 2024. u 21:17

Odbojkaši Vojvodine zabeležili su pobedu u 22. kolu Superlige, poslednjem pred plej-of, protiv Ribnice u Novom Sadu 3:1 (25:20, 21:25, 25:12, 27:25).

ПРЕКИНУТ ЦРНИ НИЗ: Одбојкаши Војводине коначно победа против Рибнице

FOTO: OSS

Odbojkaši Vojvodine konačno su prekinuli niz od četiri poraza. Uspela je u pravo vreme da zaustavi slobodan pad, tačno pred plej-of.

Ovom pobedom novosadski crveno beli obezbedili su petu poziciju. To znači da u prvom kolu doigravanja neće imati prednost domaćeg terena i igraće ili protiv Karađorđa ili Partizana.

Odbojkaši Ribnic bila su ravnopravna u prva dva seta, posle kojih je bilo 1:1. Međutim, u trećem setu ekipa Vojvodina je odigrala sjajno, dobila ga 25:12 i stekla veliku prednost. Ribnica se sjajno držala u četvrtom setu, ali domaćin je uspeo da izdrži sve nalete protivnika i dobio taj set 27:25.

U pobedničkom timu Branko Kopitić bio je najraspoloženiji sa 28 poena, dok je Lazar Bajandić zabeležio 11 poena. Na drugoj strani jedini na nivou bio je Mladen Bojović sa 33 poena.

Bonus video Delije pozvale sve navijače - obuci crveno i belo za evroligaški derbi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!