FINALNI TURNIR LIGE NACIJA U LOĐU: Poljaci će i iduće godine, od 27. do 30. juna, organizovati fajnal-ejt

Novosti online

18. 12. 2023. u 14:16

POLjACI će ponovo organizovati završni turnir Lige nacije, saopštila je Svetska odbojkaška federacija. U Lođu će se iduće godine od 27. do 30. juna osam selekcija boriti za trofej. Podsetimo, belo-crveni Nikole Grbić su ove godine u Gdanjsku osvojili prestižno takmičenje.

ФИНАЛНИ ТУРНИР ЛИГЕ НАЦИЈА У ЛОЂУ: Пољаци ће и идуће године, од 27. до 30. јуна, организовати фајнал-ејт

FOTO: FIVB

Grupna faza igra se od 21. maja do 23. juna i uz domaćina, prvih sedam selekcija izboriće plasman na F8. Ta grupna faza je veoma važna našoj selekciji, jer mora da osvoji što više bodova kako bi sačuvala deveto mesto na svetskoj rang-listi, koje vodi na Olimpijske igre 2024. u Parizu.

Inače, "orlovi" će prvog vikenda (21-26. maja) igrati na turniru u Rio de Žanaieru, drugog (4-9. juna) u Otavi, a trećeg (18-23. juna) u Ljubljani.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo