NJEMU JE IVANA ŠPANOVIĆ SLOMILA SRCE! Deset godina bila sa Vladimirom, verio je, pa na kraju ostao bez nje (FOTO)

Novosti online

18. 12. 2023. u 12:34

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović je odlučila da javno objavi da se razvodi od Marka Vulete, sa kojim je bila u braku dve godine.

ЊЕМУ ЈЕ ИВАНА ШПАНОВИЋ СЛОМИЛА СРЦЕ! Десет година била са Владимиром, верио је, па на крају остао без ње (ФОТО)

Foto: Instagram

Kako je slavna sportistkinja navela, ona i Marko ovo doživljavaju kao "zajednički neuspeh" i neće se ponovo oglašavati o ovoj bolnoj temi.

Inače, Ivana o svom životu ne govori često u javnosti. I nikada nije. Zbog toga se o njoj retko kada pisalo u medijima.

Ipak, neke stvari se znaju, a jedna od njih je i to da je Ivana pre nego što se udala za još uvek zakonitog supruga Marka Vuletu bila u dugoj i ozbiljnoj vezi sa poznatim sportskim trenerom Vladimirom Kumrićem.

Foto: Instagram

 

Ivana je sa njim bila čitavu deceniju u vezi i on joj je bio ogromna podrška. Oni su se upoznali 2008. godine nakon Olimpijskih igara u Pekingu. Ivani se Vladimir odmah dopao i tako su uplovili u vezu. Nakon pet godina veze, Vladimir je Ivanu zaprosio.

Bila je to romantična veridba na jednom vojvođanskom salašu, a u trenutku kada je Vladimir izvadio prsten svirala je prelepa pesma Miroslava Ilića "Božanstvena ženo".

Prelep dijamantski prsten zasijao je na ruci naše poznate sportistkinje, ali onda umesto da dođe do svadbe, došlo je do raskida. Bez prevelike pompe, bez teških reči, par je odlučio da svako krene svojim pute.

- Naš odnos je ostao prijateljski, kakav i treba da bude posle toliko vremena - rekla je ona tada za "Hello".

Ivana je nastavila dalje sama i kasnije je upoznala Marka, pored kojeg je pronašla sreću i za kog se udala 2021. godine, ali nažalost, sada se razvode.

I Vladimir je takođe nastavio da se bavi sportom, a na osnovu fotografija koje smo imali prilike da vidimo na Instagramu, čuveni sportski trener se ostvario u ulozi oca.

BONUS VIDEO: Ivana Vuleta nakon svetskog zlata

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)