UŽAS! Pojavio se jeziv snimak smrti poznatog hokejaša tokom utakmice, a ceo slučaj postaje horor priča (VIDEO)

Novosti online

16. 11. 2023. u 14:11

Adam Džonson, hokejaš iz Sjedinjenih Američkih Država, preminuo je nakon jedne od najjezivijih nesreća koje su se dogodile u novijoj istoriji u svetu sporta.

УЖАС! Појавио се језив снимак смрти познатог хокејаша током утакмице, а цео случај постаје хорор прича (ВИДЕО)

Foto: Tviter

Strašna tragedija, koja je 19. oktobra potresla svet, pretvara se u pravu horor priču i dobija zakonski epilog.

Podsetimo, Džonson, hokejaš ekipe Notingem panters, jurio je za pakom tokom utakmice britanske Elit Ajs lige u hokeju na ledu, kada je u punom trku dobio udarac klizaljkom u vrat od strane jednog od igrača Šefild Stilersa.

Sudija mu je odmah prišao, a dok je napuštao led, iza njih su ostali tragovi krvi. Iako je odmah prebačen u bolnicu, 29-godišnjem hokejašu nije bilo spasa.

Policija iz Jorkšira potvrdila je, kako prenose britanski mediji, da je uhapšen osumnjičeni za ubistvo iz nehata, nakon što je i definitivno preminuo od posledica prerezanog vrata. Objavljeno je i da se radi o igraču Šefilda Metu Petgrejvu, koji je zadržan u pritvoru.

Ono što se dosad nije moglo videti je snimak momenta u kom je Džonson zadobio povrede koje su ga koštale života. Snimak je veoma uznemirujuće prirode, ali baca novu svetlost na celu priču, pošto se jasno vidi da je Petgrejv podigao nogu visoko i veoma verovatno išao s namerom da povedi rivala.

- Istraga je pokrenuta odmah nakon tragedije i sada sprovodimo obimne istrage kako bismo povezali događaje koji su doveli do smrti Adama u ovim neviđenim okolnostima - saopštio je glavni nadzornik detektiva Beks Horsfol.

Foto: Tviter

 

Društvene mreže prepune su osuda na račun uhapšenog za koga navode da je poznat po veoma prljavoj igri, a posebno se ističe momenat nakon što je, ispostaviće se, ubio Džonsona, u kom nezainteresovano odlazi na drugu stranu terena, dok su svi ostali igrači iskreno zabrinuti zbog obilnog krvarenja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!