SPEKTAKL U KRAGUJEVCU: Šest vaterpolo ekipa boriće se za "Trofej Kragujevca 2023"

Novosti online

22. 08. 2023. u 14:27

POČINjU i uzbuđenja u vaterpolu. Kragujevac će od petka do nedelje biti domaćin vaterpolo turnir "Trofej Kragujevca 2023". Osim domaćina učestvovaće i Crvena zvezda, Šabac, Valis, Steaua (Rumunija) i reprezentacija Irana.

СПЕКТАКЛ У КРАГУЈЕВЦУ: Шест ватерполо екипа бориће се за Трофеј Крагујевца 2023

MILOŠ VUKADINOVIĆ

U petak, 25. avgusta, odigraće se dva kola. U prvom se sastaju: Iran - Radnički (9.30), Valis - Steaua (11.00), Šabac - Crvena zvezda (12.30), a u drugom: Iran - Steaua (17.30), Crvena zvezda - Valis (19.00), Radnički - Šabac (20.30).

Utakmice će pomoći igračima Radničkog i Crvena zvezde da se što bolje pripreme za kvalifikacione turnire za Ligu šampiona, koji će se odigrati od 7. do 10. septembra.

Ulaz na bazen je slobodan.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIJE SVE IZAŠLO U JAVNOST! Slobodan Vojinović otkriva za Novosti šta je sve Đoković doživeo na Rolan Garosu i zašto se to desilo