RUKOMETAŠICE RADNIČKOG JOŠ JAČE: Superligaš iz Kragujevca angažovao mladu nadu srpskog rukometa

Novosti online

12. 07. 2023. u 20:07

RUKOMETAŠICE Radničkog su iz dana u dan sve jače. Superligaš iz Kragujevca angžavao je 20-godišnju Željanu Radaković, s kojom je potpisan ugovor na dve godine. Željana igra na poziciji srednjeg beka, a u srce Šumadije stiže iz Kikinde. Za kadetsku selekciju Srbije odigrala je 15 utakmica.

РУКОМЕТАШИЦЕ РАДНИЧКОГ ЈОШ ЈАЧЕ: Суперлигаш из Крагујевца ангажовао младу наду српског рукомета

foto rk radnički

- Posebno mi je drago što nastavljam da idem očevim stopama, koji je i sam nekad nosio crveni dres Radničkog. U Kragujevac sam došla kako bih napredovala i napravila značajan iskorak u daljoj karijeri. Pred nama kao mladoj ekipi su veliki izazovi, nadam se da ću se radom, zalaganjem i kvalitetom igre brzo uklopiti i opravdati očekivanja koje je klub postavio u predstojećoj sezoni - istakla je za sajt Radničkog Željana Radaković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)