HITNO PREVEZEN U BOLNICU: Lari Nasar izboden nožem u zatvoru

Tanjug

10. 07. 2023. u 22:42

Bivši doktor američke gimnastičke reprezentacije Lari Nasar, koji je osuđen na 175 godina zatvora zbog zlostavljanja gimnastičarki, danas je više puta izboden nožem u zatvoru tokom tuče sa drugim zatvorenikom.

ХИТНО ПРЕВЕЗЕН У БОЛНИЦУ: Лари Насар избоден ножем у затвору

Foto: B. D.

On se trenutno nalazi u bolnici i u stabilnom je stanju, prenosi BBC.


Prema pisanju medija, Nasar je zadobio pneumotoraks, poznatiji kao "pucanje pluća", nakon što je dva puta uboden u vrat i u leđa i šest puta u grudi.


On je tokom suđenja priznao da je sek*ualno zlostavljao sportistkinje u svojoj klinici na Univerzitetu u Mičigenu, a takođe se izjasnio krivim i za posedovanje dečje pornografije.

Lari Nasar / Foto: EPA

Nasara je za zlostavljanje optužilo više od 330 žena i devojaka, među kojima i četvorostruka olimpijska šampionka Simon Bajls.


USAG (Gimnastički savez Sjedinjenih Američkih Država), nacionalno telo za gimnastiku u SAD, pristalo je da plati 380 miliona dolara Nasarovim žrtvama, dok je država Mičigen postigla nagodbu od 500 miliona dolara sa žrtvama zlostavljanja.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024