SRBIJA BEZ JEDNOG OD NAJBOLJIH: Vaterpolista Dušan Mandić ne igra za reprezentaciju

Tanjug

15. 06. 2023. u 21:51

SRPSKI vaterpolista Dušan Mandić neće tokom leta igrati za nacionalni tim, izjavio je predsednik Stručnog saveta Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Jugoslav Vasović.

СРБИЈА БЕЗ ЈЕДНОГ ОД НАЈБОЉИХ: Ватерполиста Душан Мандић не игра за репрезентацију

Foto: N.Paraušić

On je u podkastu "Pod kapicom" objavio da selektor "delfina" Uroš Stevanović neće moći da računa na levorukog beka u narednom periodu.

- Mandić nije na pripremama i na sopstveni zahtev oslobođen je svih akcija ovog leta. Mandić je još ranije napisao pismo u kojem kaže, da posle svega što se događalo, nije ni fizički ni psihički spreman za napore koje traže takmičenja u Istanbulu, Los Anđelesu i Fukuoki. Dodao je da je spreman da se posle toga stavi na raspolaganje selektoru za sve što nas čeka u narednoj godini. Prihvatili smo i idemo dalje - rekao je Vasović za "Sport klub".

Mandić je posle neuspeha Novog Beograda u Regionalnoj ligi, odstranjen iz kluba zbog čega je propustio je finiš sezone, a u međuvremenu je promenio sredinu. On će da nastavi karijeru u Ferencvarošu.

Srbiju u narednom periodu očekuju kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo, finalni turnir Svetskog kupa u Los Anđelesu i Svetsko prvenstvo koje se održava u Fukuoki.

BONUS VIDEO: Hoće neko na basket: Sa Kule Beograd upućena čestitka Nikoli Jokiću

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)