NEVEROVATNO! Otkriveno kako je preminula trostruka olimpijska šampionka

Novosti online

13. 06. 2023. u 10:05

SPEKULACIJE oko smrti Tori Bouvi ne prestaju.

НЕВЕРОВАТНО! Откривено како је преминула трострука олимпијска шампионка

Foto: EPA

Poslednja u nizu i zvanična verzija je da je trostruka olimpijska šampionka umrla na porođaju kod kuće, telo je pronašla policija nakon što je prijavljeno da je niko danima nije video, niti čuo.

- Olimpijska atletičarka Tori Bouvi umrla je od komplikacija na porođaju kod kuće - saopštila je njena PR služba. Ranije objavljene informacije nezvanično su ukazivale na samoubistvo, što je demantovano - Tori je umrla u pokušaju da se porodi kod kuće.

- Nažalost, toliko ljudi, među kojima su i mediji, iznose spekulacije da je Tori digla ruku na sebe. Nakon istine, nadam se da ćemo čuti i mnogo izvinjenja - saopštila je Kimberli Holand iz njene PR službe.

Podsećanja radi, početkom maja Bi-Bi-Si je saopštio da je američka sprinterka Tori Bouvi, trostruka osvajačica olimpijskih medalja i svetska šampionka na 100 metara, preminula u 32. godini.

Bouvijeva je osvojila olimpijsko zlato u štafeti 4h100 metara na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine, kao i srebro u trci na 100 metara, a bronzu na 200.

Sledeće godine je postala svetska prvakinja u trci na 100 metara, kao i u štafeti 4h100, na šampionatu održanom u Londonu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)