LEGENDA SE VRAĆA U SRPSKI VATERPOLO: Filip Filipović doneo važnu odluku

Tanjug

05. 06. 2023. u 14:16

Dosadašnji vaterpolista Olimpijakosa i nekadašnji kapiten srpske reprezentacije Filip Filipović igraće naredne sezone za Novi Beograd, prenosi grčka Gazeta.

ЛЕГЕНДА СЕ ВРАЋА У СРПСКИ ВАТЕРПОЛО: Филип Филиповић донео важну одлуку

Foto AP


Filipović (36) je član Olimpijakosa od 2021. godine, a pre toga je igrao za Solnok, Pro Reko, Radnički i Partizan. 


On je ove sezone sa Olimpijakosom osvojio šampionsku titulu u Grčkoj i nacionalni Kup. Sa klubom iz Pireja osvojio je peto mesto na završnom turniru Lige šampiona u Beogradu.
"Recimo da se na kraju puta osećam dobro, i ništa više od toga. Jer, kao što sam rekao i posle poraza od Novog Beograda u četvrtfinalu LŠ, ovaj tim nije stvoren za peto ili sedmo mesto. Definitivno smo bili napravljeni za nešto više. Produžiću karijeru za još godinu dana. Nastaviću karijeru u Novom Beogradu", rekao je Filipović.


Srpski vaterpolista je planirao da karijeru završi u Grčkoj, ali je u međuvremenu promenio plan.


"Moja najveća želja bila je da završim karijeru ovde sa ovom neverovatnom grupom momaka. Zahvalan sam im i reći ću im kada se nađemo na piću ili dva. Ali reći ću im da je bila čast biti deo ovog tima. Od prvog trenutka kada sam stigao u Olimpijakos, svi ovde, navijači, prihvatili su me kao svog. Osećao sam Atinu kao svoj dom tokom dve godine. Vežu me lepe emocije, biće teško, sigurno ću se vratiti u Atinu da tu provedem izvesno vreme. Mislim da nisam imao slične trenutke u životu, tako lepe, kao kada sam bio sa ovim momcima", zaključio je Filipović.

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)