SANTARELI BOLJI OD "SVOJIH": Drugi poraz Srbije u Ligi nacija

Novosti online

01. 06. 2023. u 21:46

Odbojkašice Srbije pretrpele su poraz od selekcije Turske sa 3:1 (26:24;17:25;16:25;21:25) u drugom kolu Lige nacija na turniru u Antaliji.

САНТАРЕЛИ БОЉИ ОД СВОЈИХ: Други пораз Србије у Лиги нација

Foto: volleyballworld.com

Srpske odbojkašice su povele posle prvog seta koji su uspele da dobiju u samom finišu nakon vrlo ravnopravnog nadmetanja kada su neutralisale čak dve set lopte suparnica a onda i serijom poena došle do vođstva.

U drugom setu domaće teniserke su preuzele inicijativu i ubedljivo osvajaju set za izjednačenje a onda i za vođstvo sa 2:1 u setovima.

Ravnopravan duel se nastavio u četvrtom setu, pa se učinilo sa će se naše odbojkašice vratiti u meč, ali u samom finišu seta turske odbojkašice vezuju seriju poena i čak pet meč lopti od kojih treću realizuju za konačnu pobedu.

Tako je nekadašnji selektor Srbije Danijele Santareli sa Turskom slavio protiv ekipe koju sada predvodi njegov zemljak Đovani Gvideti i došao na prvu poziciju na tabeli posle dve pobede, dok je Srbija sa dva poraza trenutno na 12. mestu.

Odbojkašice Srbije će posle dana pauze odigrati još dva meča u prvom vikendu Lige nacija, u subotu protiv Poljske (13 časova) i u nedelju protiv Kanade (16 časova).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)