OSMANI HUANTORENA KOD DRAGANA STANKOVIĆA: Slavni odbojkaš pristupio Modeni, tako da se posle godinu dana vratio u Italiju

Novosti online

17. 05. 2023. u 13:43

LEGENDARNI Osmani Huantorena se vratio u Italiju. Slavni odbojkaš je samo nekoliko dana pošto je osvojio sa Ziratom prvenstvo Turske pristupio Modeni, za koju igra naš bivši kapiten Dragan Stanković.

ОСМАНИ ХУАНТОРЕНА КОД ДРАГАНА СТАНКОВИЋА: Славни одбојкаш приступио Модени, тако да се после годину дана вратио у Италију

Foto: Ilustracija

Modena će biti treći klub u Italiji za koji će igrati naturalizovani Italijan, koji je rođen u Santajgu de Kuba (Kuba) 12. avgusta 1985. Prvo je od 2009. do 2013. branio boje Trentina, a potom od 2015. do 2022. Lubea.

U Italiji je osvojio šest titula prvaka zemlje, šest nacionalnih kupova i jedan Superkup. U Turskoj (nosio i dres Halkbanke) ima dve titule, jedan Kup i dva Superkupa. Osvojio je tru Lige šampiona, a ima i pet titula prvaka sveta.

Sa selekcijom Kube ima bronzu u Svetskoj ligi, srebro i bronzu na prvenstvu Severne Amerike. Sa Italijom ima olimpijsko srebro, srebro u Svetskom kupu i bronzu na EP.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!