"BEOGRAĐANI SU MU SLOMILI VILICU!" Kraj sezone za hrvatskog reprezentativca

Novosti online

02. 05. 2023. u 15:00

HRVATSKA sportska javnost zatečena je onime što se njenoj velikoj zvezdi desilo u Srbiji.

БЕОГРАЂАНИ СУ МУ СЛОМИЛИ ВИЛИЦУ! Крај сезоне за хрватског репрезентативца

Foto: Facebook/Goran Vesić

Evo kako je o tome svoje čitaoce izvestio "Jutarnji list", pod naslovom "Kraj sezone za hrvatskog reprezentativca: Beograđani mu slomili vilicu"

"Za Riječanina Josipa Vrlića, stasitog centra hrvatske vaterpo reprezentacije, ova je sezona završena. Prinudno ili privremeno, tek - na bolan način. Vrliću je, naime, slomljena vilica! 


Dogodilo se to u drugoj utakmici polufinala doigravanja Prvenstva Srbije u Kragujevcu, između domaćeg Radničkog za kojeg igra Vrlić i beogradske Crvene zvezde.

Vrliću je vilica slomljena već na samom otvaranju susreta, a ono što je dodatno nestvarno da čak nije ni suđen prekršaj jer - sudije faul nisu ni videle!? Tako su to izjavili čelnici Radničkog u zvaničnom klupskom saopštenju.

No, to nije kraj. U poslednjem minutu utakmice, 'polomljen' je i još jedan igrač Radničkog.

Luki Pljevančeviću je slomljen nos nakon što ga je šakom iznad visine vode udario Slovak u redovima Zvezde, svojevremeno igrač dubrovačkog Juga, Lukas Seman. Sada su arbitri to videli, ali su dosudili samo isključenje s pravom zamene, iako su pravila u slučaju svakog udaranja iznad vode nedvosmislena - isključenje bez prava zamene.

Crvena zvezda je i inače ove sezone u Srbiji poprilično "zaštićena" od sudija, a ove godine već ima i jedan trofej, nacionalni Kup. Inače, Radnički je čudom uspeo da ovu utakmicu dobije (9:8), izjednači na 1-1, ali u "majstorici" će biti ozbiljno oslabljen. Nema jedinog centra (našeg Vrlića), kao ni Pljevančevića. Kada se tome doda da je ekipa još u ranije ostala bez Radulovića koji je naprasno otišao iz kluba ne bi li prešao u Novi Beograd, dok se drugi centar, srpski reprezentativac Nemanja Vico razboleo, onda bi pravo čudo moglo da odvede Kragujevčane u finale.

Ostaje samo nada da će se Vrlić brzo i uspešno oporaviti i biti na raspolaganju selektoru Tucku za ovo leto i Svetsko prvenstvo u japanskoj Fukuoki", piše "Jutarnji list".

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!