BRAVO! Rukometaši Srbije izborili plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj

Novosti online

27. 04. 2023. u 11:16 >> 11:17

Muška rukometna reprezentacija Srbije izborila je plasman na Evropsko prvenstvo, koje će naredne godine biti održano u Nemačkoj, dva kola pre kraja kvalifikacija za kontinentalni šampionat, objavio je RSS.

БРАВО! Рукометаши Србије изборили пласман на Европско првенство у Немачкој

Foto: EPA-EFE/Tibor Illyes

Srbija je obezbedila plasman na EP bez obzira na rezultate na poslednja dva meča u Drugoj grupi kvalifikacija, pošto je Norveška savladala Slovačku 33:23.

Norveška je prva na tabeli sa osam bodova, dok je Srbija druga uz meč manje sa šest. Slovačka i Finska imaju po dva boda.

Srbija će večeras gostovati selekciji Finske, a u nedelju u poslednjem kolu kvalifikacija dočekaće Slovačku u Novom Sadu.

EP će biti održano od 10. do 28. januara 2024. godine u Nemačkoj. Plasman na EP 2024. izboriće po dva najbolja tima iz svake grupe kao i četiri najbolje trećeplasirane selekcije.

BONUS VIDEO: "TO JE ONO ŠTO ME BOLI..." Igor Duljaj o večitom derbiju u Humskoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KIŠNI ČOVEK: Lando Noris startuje sa prve pozicije