OD ŠKOLICE DO EP: Najmlađi odbojkaši u sredu će saznati rivale na pionirskom šampionatu Starog kontinenta

Novosti online

24. 04. 2023. u 13:29

NAJMLAĐI odbojkaši našli su se u odabranom društvu. Puleni Ivana Milenković u Lajkovcu su izborili plasman na pionirsko EP (2007. i mlađi) od 19. do 30. jula u Podgorici. "Orlići" će u sredu u Luksemburgu saznati s kim će igrati na Šampionatu Starog kontinenta.

ОД ШКОЛИЦЕ ДО ЕП: Најмлађи одбојкаши у среду ће сазнати ривале на пионирском шампионату Старог континента

Foto: Ilustracija

Osim Srbije na prvenstvu će igrati: Crna Gora, Bugarska, Poljska, Slovenija, Italija, Austrija, Turska, Finska, Španija, Belgija, Francuska, Estonija, Holandija i Češka.

- Ovo je veliki napredak za ovu generaciju. Kada smo počinjali, bila je školica odbojke, a sada će da igraju Evropsko prvenstvo. Nekih 130 dana je rada sa najmlađima. Uspešno smo završili ovaj ciklus, ali svi znamo da moraju još da rade, da uče, ali napravili su zaista veliki napredak - kaže za sajt OSS selektor pionirske selekcije Ivan Milenković.

Jedan od najboljih u generaciji Aleksa Škorić žali samo što zbog poraza od Austrije (2:3) nisu osvojile prvo mesto u grupi u Lajkovcu.

- Mogli smo da izborimo bolju poziciju na žrebu. Ali sada se okrećemo šampionatu. Na Evropskom prvenstvu očekujem da damo sve od sebe i da se pokažemo i dokažemo. Najvažanije je da odigramo najbolje što možemo, a onda ni dobar plasman neće izostati - kaže Škorić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024