PRVI MEČ (NI)JE PRESUDAN: Odbojkaši Vojvodine i Partizana u sredu počinju bitku za titulu

S. B. - S.K.

18. 04. 2023. u 19:08

ODBOJKAŠI Vojvodine i Partizana treći put ove sezone boriće se za domaći trofej. Crno-beli su bili uspešniji, osvojili su Superkup i Kup Srbije, ali Novosađani ne pomišljaju da im prepuste i srpski tron. Finalna serija počinje u sredu (18.00) u Novom Sadu, a prvak je ekipa koja ostvari tri pobede.

ПРВИ МЕЧ (НИ)ЈЕ ПРЕСУДАН: Одбојкаши Војводине и Партизана у среду почињу битку за титулу

oss

Novosađani jure sedmu uzastopnu, ukupno 20 titulu. U prvenstvu je bilo 1:1 u pobedama, obe ekipe bile su nedodirljive na svom terenu (3:0). Slobodan Boškan, strateg Vojvodine naglašava da će finale sa Partizanom biti neizvesno:

- Zna se kako smo cele godine igrali sa Partizanom, ali finale plej- ofa je potpuno drugačije, s obzirom na činjenicu da se igra na tri dobijena meča. Nama je najvažniji prvi duel, u kom dočekujemo "crno- bele" u "Spens-u", što govori da nam je najbitnije da seriju započpnemo pobedom. Svaka utakmica će, sasvim sigurno, biti neizvesna, sa visokim intenzitetom i ko bolje iskoristi sutuaciju, taj pobeđuje - kaže Boškan.

Partizan svoju 12. zvezdicu čeka da prišije od 2011. godine. Beograđani žele triplu krunu, ali su i svesni da ih očekuje pakleni mečevi.

- Prednost domaćeg terena nije beznačajno. Odigrali smo ove sezone nekoliko neizvesnih mečeva. Očekujem veoma napornu seriju, nadam se da će biti dobra odbojka i uzbudljivo do kraja. U prvom meču nema opipavanja pulsa. Znamo se dosta dobro. Prvi meč je važan, ali ne i presudan, jer se igra do tri pobede. Idemo korak po korak, glava mora da bude bistra od prvog do poslednjeg poena - ističe trener Partizana Bojan Janić.

FINALNA SERIJA

SREDA - 19. april

Vojvodina - Partizan 18.00

SUBOTA - 22. april

Partizan - Vojvodina 18.00

UTORAK - 25. april

Vojvodina - Partizan 18.00

PETAK - 28. april

Partizan - Vojvodina

PONEDELjAK - 1. maj

Vojvodina - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)