NOVOSAĐANI SE OPROSTILI: Rukometaši Vojvodine su u četvrtfinalu SEHA lige ispali od Vardara

Novosti online

12. 04. 2023. u 12:26

KOMBINOVANI sastav Vojvodine nije uspeo da napravi čudo protiv rukometaša Vardara i plasira se na F4 SEHA lige. Novosađani, koji su na teren izveli juniorski tim pojačan sa nekoliko seniora, u revanš meču četvrtfinala pružio je žestok otpor - 26:32 (15:11). Ekipa Dragana Kukića, pomoćnika Borisa Rojevića nadigrala je u prvom delu nekadašnjeg prvaka Evrope, ali nije imala snage za podvig. U prvom meču Skopljanci su slavili sa 38:25.

НОВОСАЂАНИ СЕ ОПРОСТИЛИ: Рукометаши Војводине су у четвртфиналу СЕХА лиге испали од Вардара

sajt rk vojvodina

Naš drugi predstavnik Partizan večeras (18.00) je  gost Vesprema. Crno-beli su u prvom meču savladali juniorski tim mađarskog velikana sa 39:24.

Inače, na F4 se već plasirao Eurofarm Pelister iz Bitolja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar