SA CRNOM GOROM UVEK NEIZVESNO: Vaterpolisti u subotu u trećem kolu Svetskog kupa izlaze na megdan "ajkulama"

S. K.

10. 03. 2023. u 13:59

"DELFINI" su od večeras u ubitačnom ritmu na turniru kvalifikacione grupe B Svetskog kupa u Podgorici. Posle okršaja sa Grčkom, vaterpolisti se u subotu (17.30) sastaju sa velikim rivalom, domaćinom Crnom Gorom. Posle "ajkula" u nedelju (19.30) sledi duel sa svetskim šampionom, Španijom. Turnir će završiti u utorak, 14. marta (19.30) protiv Gruzije, koju trenira Dejan Stanojević. Podsetimo prve tri selekcije plasiraće se na F8 od 29. juna do 1. jula u Los Anđelesu.

СА ЦРНОМ ГОРОМ УВЕК НЕИЗВЕСНО: Ватерполисти у суботу у трећем колу Светског купа излазе на мегдан ајкулама

miloš vukadinović

- Nismo ih gledali previše. Sa Gruzijom su bili egal, dok su ih Španci nadigrali. Samu ekipu i igrače veoma dobro poznajemo. Igrali smo sa njima prošle godine na SP u Budimpešti, pobedili ih, a oni se od tada nisu mnogo promenili. Crnogorci imaju dosta ozbiljne centre, igrače, izvrsnog golmana Tešanovića. Igraju čvrsto, ali nama je najvažnije da gledamo sebe, da uvidimo svoje greške, da uvidimo svoje greške kako bismo unapredili svoju igru - ističe bek Novog Beograda Radomir Drašović.

Crnogorci su u prva dva kola ostvarili polovičan uspeh. Posle velike borbe savladali su Gruziju sa 13:12, a izgubili od Španije - 6:10.

- Sa Srbijom se dobro poznajemo. "Delfinima" je ovo prvo takmičenje sa novim selektorom Stevanovićem. Pokušaćemo da osvežimo igrače i nadamo se dobrom rezultatu - istakao je za crnogorske medije selektor Crne Gore Vlado Gojković.

PODGORICA

TREĆE kolo grupe B, petak: Španija - Gruzija 17.30, Srbija - Grčka 19.30. Subota: Crna Gora - Srbija (17.30), Grčka - Australija (19.30).

TABELA: Španija 6, Srbija 3, Crna Gora 3, Gruzija 3, Australija 0, Grčka 0 bodova,

ZAGREB

TREĆE kolu grupe A, petak: Mađarska - Italija 18.30m Francuska - SAD 20.30. Subota: Italija - Hrvatska (18.30), Japan - Mađarska (20.30).

TABELA: Hrvatska 6, Italija 3, Mađarska 3, SAD 3, Japan 0, Francuska 0 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!