NEVEROVATNA SCENA: Biciklista nakon strašnog sudara visio sa mosta, nije bilo dovoljno lekara za sve povređene

Novosti online

03. 02. 2023. u 12:51

NEVEROVATNA scena obeležila je drugu etapu trke Etoal de Besež koja se održava u Francuskoj. Nakon velikog sudara koji se desio 24 kilometra pre cilja jedan od učesnika trke bukvalno je visio s kamenog mosta.

НЕВЕРОВАТНА СЦЕНА: Бициклиста након страшног судара висио са моста, није било довољно лекара за све повређене

Printskrin/Tviter/@Noticiclismo1

Deluje da su organizatori napravili previd, te je mali most koji se nalazio na predviđenoj putanji bio previše uzak za takmičare, to je rezultiralo velikim sudarom, a najgori kraj izvukao je Francuz Valentin Feron.

Član tima Total enerdžis odleteo je na zid mosta sa desne strane puta, te se zamalo prevrnuo u provaliju pod njim. Na snimku se vidi kako visi sa mosta, ali je srećom zastrašujuća situacija završena pozitivnim ishodom.


- Bilo je napeto. Učinio sam sve da izbegnem pad, koji je nažalost bio neizbežan. Završio sam na gomili, a onda sam se rukama našao na zidu sa nogama u vazduhu, ni sam ne znam kako. Srećom, Aksel Lorens mi je pomogao da se vratim na stazu i hvala mu na tome, rekao je nedugo potom Feron.

On je prošao sa ogrebotinama kolena, ali je bilo i učesnika koji su sudar proživeli sa ozbiljnijim povredama. Nije bilo dovoljno vozila hitne pomoći, te su organizatori morali da zaustave trku i otkažu etapu.

BONUS VIDEO: KO JE NAJPLAĆENIJA SPORTISTKINjA: Objavljena lista zarada za 2022.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)